Romana
Cosul tau
Cosul de cumparaturi este gol.
CONTINUA

Vouchere cadou

Daca nu va puteti decide ce cadou este cel mai potrivit pentru ea, oferiti-i un Card Cadou Oana Nutu! Poate fi folosit atat la cumparaturile din magazinul online, cat si in atelierul Oana Nutu, astfel incat ea isi poate cumpara rochia mult visata!

Aveti doua variante de Card Cadou:

  • Virtual (cart electronic trimis pe email)
  • Fizic (disponibil doar in showroom)

 

Cardurile sunt disponibile in trei variante: 500 lei, 1000 lei sau 2000 lei. Puteti comanda doua sau mai multe carduri cadou, acestea putand fi cumulate.

 

Gift Card termeni si conditii

Comenzile plasate prin Cardurile Cadou sunt supuse termenilor comerciali standard si regulilor de confidentialitate asa cum sunt publicate pe OanaNutu.com

Cardul poate fi folosit atat la achizitiile din showroom , cat si in magazinul online. In cazul in care valoarea comenzii depaseste valoarea Cardului Cadou, diferenta de pret poate fi achitata prin card. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica, diferenta de bani va fi creditata in contul Dvs. si va fi disponibila pentru utilizare la comenzile viitoare.

Nereturnabil, nu se poate revinde. Cardurile Cadou Oana Nutu nu pot fi returnate si nici nu se returneaza banii cash (exceptie fac statele unde aceste conditii sunt reglementate prin lege). Comenzile plasate prin Cardurile Cadou pot fi returnate, iar rambursarea va fi creditata inapoi in contul Dvs.

Nu se poate folosi in scop commercial. Cardurile Cadou Oana Nutu pot fi folosite de o persoana fizica sau juridica, dar nu pot fi folosite in scop de marketing, pentru reclame sau alte activitati promotionale.

Fara afiliere cu Oana Nutu. Folosirea marcii, a logo-ului sau a imaginii cardului cadou ca tert, fara acordul Oana Nutu, este strict interzisa.

Salvarea informatiilor la completarea cardului cadou. Prin completarea campurilor de comanda a cardului cadou,informatiile raman confidentiale.

Valabilitate card. Cardul Cadou este valabil 12 luni de la achizitionare.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la current cu cele mai noi produse si oferte!

Program atelier
Telefon programari:   (0785) 368 193

Luni - Vineri:   07:00 - 16:00
Sambata - Duminica:   Inchis

Va rugam sa va programati
inainte de a ne vizita!
Contact
Adresa: Piata Presei Libere Nr1, Sector 1, Romania, Casa Presei, Corp D1, etaj 11

Facebook: @oananutushop
Email: alex.matei@webfuture.ro
Informatii utile
Linkuri utile
© 2020 OanaNutu.com


Web Design and Development by
Web Future Solutions

CONTINUA

*Prices are based on shipping to